Virtuelne šetnje
Virtuelne šetnje omogućavaju posetiocima da po prvi put istraže prostore u kojima je radio dr Zoran Đinđić. Ture omogućavaju kretanje i posetu kabinetima dr Zorana Đinđića u Vladi Republike Srbije, Skupštini grada Beograda kao i privatnoj radnoj sobi.

Uputstvo: da bi ste bili u mogućnosti da vidite sadržaj ove sekcije, neophodno je da prvo instalirate program Unity koji će vam biti ponuđen na ovoj stranici. Nakon tog koraka, možete pristupiti izboru prostorije za virtuelnu šetnju klikom na odgovarajuću sliku u donjem levom uglu. Klikom na veliku sliku započinjete virtuelnu šetnju. Kretanje kroz prostoriju se vrši pritiskanjem odgovarajućih strelica na tastaturi. Ugao gledanja se može menjati tako što se, držeći pritisnut levi klik, miš pomera u odgovarajućem pravcu. Da biste videli informacije o nekom značajnijem predmetu koji se nalazi u prostoriji, potrebno ne da postavite kursor miša na predmet i pritisnete levi klik.

Nedostaje vam Unity 3D plug-in. Ako želite da pogledate virtuelne ture, možete ga skinuti i instalirati na donjem linku.


Unity Web Player. Install now!